Een zorg minder voor bedrijven.

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Als logistiek dienstverlener, rijschoolhouder of vervoersbedrijf krijgt u jaarlijks te maken met rijbewijs- of medische keuringen. Of het nu gaat om het verlengen van een rijbewijs, dan wel het verkrijgen van een rijbewijs; u steekt er kostbare tijd en geld in om dit goed te regelen binnen uw organisatie.

Voor het behouden van Code 95 (Vakbekwaamheid beroepschauffeurs) is bijvoorbeeld bijscholing van tenminste 35 uur, wettelijk verplicht. VoorKeur biedt u de mogelijkheid om uw chauffeurs op locatie te keuren. Het tarief is op aanvraag.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met VoorKeur?

Onze keuringsartsen zijn zowel in de avond, als in het weekend beschikbaar. In overleg plannen wij een afspraak in, bij VoorKeur wanneer het u uitkomt. Chauffeurs kunnen uiteraard ook via onze agenda eenvoudig een afspraak inplannen. Daarnaast zorgen wij voor een tijdige opvolging van Code 95, u ontvangt van ons automatisch bericht wanneer men opnieuw gekeurd moet worden. 

Bent u een rijschoolhouder en verzorgt u zelf Code 95 opleidingen? Met een Groepskeuring kunt u één van onze VoorKeur artsen vragen de keuringen direct op locatie uit te voeren. U bent verzekerd van een goede begeleiding voor een vast tarief, zonder extra kosten. Voor Groepskeuringen of Keuring op maat is het tarief op aanvraag.

Heeft u een locatie beschikbaar?

Heeft u een locatie tot uw beschikking? Laat het ons weten. VoorKeur biedt haar klanten graag een professionele en prettige omgeving.